Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

 

APLICABILITATE

Acest site este intretinut si administrat de societatea Sierra Quadrant filiala Bucuresti SPRL cu adresa de corespondenţă in Bucuresti, Str.Traian, Nr.2, Bl.F1, Sc.3, Ap.1,2,3, Sector 3, tel :021.324.12.21; fax : 021.324.12.22;  e-mail: office.bucuresti@sierraquadrant.ro, nr. inregistrare RFO II  0393, CUI RO25852407.

Serviciul oferit prin intermediul site-ului consta in:

 • Promovare valorificare bunuri mobile din procedurile de reorganizare judiciara sau faliment pe care societatea Sierra Quadrant filiala Bucuresti SPRL le administreaza in calitate de administrator sau lichidator judiciar.
 • Licitatii on-line pentru valorificarea activelor din procedurile de reorganizare juidiciara sau faliment pe care societatea Sierra Quadrant filiala Bucuresti SPRL le administreaza in calitate de administrator sau lichidator judiciar.

Accesul pe site se face fara a detine un cont insa, participarea la licitatiile on-line se face exclusiv de utilizatorii inregistrati, pe baza de User si Parola.

Termenii și condițiile generale pentru vizitatorul si utilizatorul paginii web licitatii.sierraquadrant.ro se aplică relației dintre acesta, pe de o parte, și Sierra Quadrant filiala Bucuresti SPRL, pe de altă parte.

Utilizarea serviciilor oferite in cadrul site-ului, implica acceptarea neconditionata din partea dumneavoastra a termenilor si conditiilor de utilizare a acestora.

Va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi nici site-ul licitatii.sierraquadrant.ro si nici serviciile oferite prin intermediul acestuia.

Prin termenul “cont/utilizator” intelegem inregistrarea unei persoane fizice sau juridice pe site-ul licitatii.sierraquadrant.ro cu urmatoarele date de identificare:

 • Nume, prenume/Denumire persoana juridica
 • Adresa de facturare
 • Adresa e-mail
 • Numar de telefon de contact

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra userului si parolei dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne sesizati in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a contului dumneavoastra. In cazul in care ati uitat parola sau doriti sa o modificati, accesati pagina de resetare parola.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, sau veti accesa fraudulos participarea la licitatiile on-line, avem dreptul sa suspendam sau sa stergem contul dumneavoastra, fara nici un fel de notificare prealabila sau despagubire, precum si de a pretinde acoperirea tuturor daunelor si prejudiciilor pe care care le-ati generat atat SQ cat si creditorilor debitoarei prin actiunea dvs. 

Prin crearea unui cont pe site-ul licitatii.sierraquadrant.ro sunteti de accord cu Termenii si Conditiile specificate in continuare, iar prin intermediul unei înregistrări (o singură dată), Utilizatorul acceptă Termenii și condițiile generale pentru Utilizator de fiecare dată când Utilizatorul se conectează pe site-ul Web, indiferent dacă participa la licitatii. Acordul utilizatorului nu poate fi transferat unei terțe părți.

Ne rezervam dreptul de a opera modificari asupra continutului, termenilor si conditiilor, in orice moment, fara sa anuntam prealabil. Modificarile aduse intra in viguare de la data publicarii lor pe site.

Utilizatorul este obligat, după ce a accesat site-ul, să se comporte decent și să nu modifice sau fraudeze conținutul site-ul. Utilizatorul răspunde pentru toate acțiunile pe care le desfășoară pe site-ul web după ce a obținut acces prin intermediul parolei de utilizator.

Utilizatorul garantează acuratețea și completitudinea datelor personale furnizate prin înregistrarea unui cont de utilizator. Dacă datele furizate se schimbă în orice moment, Utilizatorul este obligat să ne informeze despre această modificare prin actualizarea informatiilor privind datele.

Ne rezervăm dreptul de a refuza și/sau de a rezilia dreptul la înregistrare unilateral.

Vă informăm că păstrăm datele personale furnizate prin înregistrare pe toată perioada în care contul de utilizator este activ, precum și pe perioada legala impusa pentru pastrarea documentelor financiar contabile pentru cei care participa la licitații și achiziționează bunurile licitate pe site. Prin înregistrarea pe site, Utilizatorul își exprima acordul de utilizare și păstrare a Datelor personale înregistrate în modalitatea mai sus expusă.

Utilizatorului i se interzice reproducerea sau modificarea site-ului, indiferent de scop, fără permisiunea scrisă prealabilă din partea SQ.

SQ va publica pentru fiecare licitație în parte termenii și condițiile speciale în care aceasta se desfășoară, în acord cu decizia creditorilor debitoarei a căror bunuri mobile fac obiectul licitației. În cazul unei defecțiuni tehnice a site-ului, ceea ce face ca acesta să nu fie complet accesibil și / sau inaccesibil pentru utilizatori, SQ are dreptul de a reprograma licitația în termen de 24 de ore.

Utilizatorul acceptă prin înregistrare că a înțeles și este de acord cu circumstanțele speciale ale unei licitații pe internet și cu imperfecțiunile tehnice care pot apărea. SQ nu își asumă nicio răspundere pentru orice prejudiciu care poate apărea în orice fel, direct sau indirect, inclusiv, dar fără a se limita la prejudiciul care rezultă din utilizarea site-ului, cu excepția cazului în care a existat o neglijență deliberată a SQ. Mai exact, SQ nu își asumă nicio răspundere pentru niciun fel de daune care apar în vreun fel prin sau din:

 • Utilizarea ilegală a site-ului de către o terță parte,
 • pierderea de date, deteriorarea fișierelor, accesul ilegal la computere sau fișiere, viruși răspândiți prin intermediul site-ului Web sau alte programe sau fișiere ilegale sau orice altă consecință a utilizării care se face pe site-ul Web.
 •  Imposibilitatea utilizării site-ului,
 • lipsa de informare corectă și completă a utilizatorului cu privire la bunurile scoase la licitație;

Livrarea produselor

Produsele se ridica din locatia indicata in descrierea produsului de catre castigatorul licitatiei dupa achitarea integrala a sumei licitate in timpul orelor de program, de luni pana vineri intre 09-17.


Retur produse

Avand in vedere faptul ca licitatiile gazduite de site-ul https://licitatii.sierraquadrant.ro/, sunt organizate in concordanta cu dispozitiile legii 85/2014 si 85/2006, prevederile legale privind livrarea si returul produselor nu sunt aplicabile. Astfel in conformitate cu dispozitiile art. 91 coroborat cu art. 154 si Codul de Procedura Civila, privind vanzarea bunurilor in cadrul procedurii de executare silita, vanzarea bunurilor debitorilor aflati in procedura de insolventa/reorganizare/faliment se face folosind principiile „vazut placut” si „in starea care sunt in locul in care se afla”.

SIERRA QUADRANT, in calitatea sa, avand in vedere procedura speciala a valorificarii bunurilor in cadrul procedurilor de insolventa, aplicand principiul „maximizarii averii debitoarei” nu asigura livrarea/returul produselor adjudecate in cadrul licitatiilor organizate pe platforma https://licitatii.sierraquadrant.ro/, persoanelor fizice sau juridice declarate castigatoare.

Adjudecatarii, ulterior indeplinirii conditiilor adjudecarii bunurilor, vor fi responsabili pentru ridicarea produselor achizitionate din locul in care acestea se afla.

Neridicarea bunurilor in termen de maxim 10 zile de la data platii pretului sau intocmirii actului de adjudecare/contractului de vanzare, da dreptul SIERRA QUADRANT sa percepeapa o taxa de depozitare de 0,1% din pretul produselor pe zi de intarziere, pana la data ridicarii acestora.

Ridicarea produselor cu intarziere se poate face numai dupa prezentarea dovezii platii taxei de depozitare calutate.

Ulterior intocmirii actelor privind transferul proprietatii bunurilor, cumparatorul nu va putea solicita returul produselor, lichidatorul neputand fi obligat la returnarea sumelor primite reprezentand pretul produselor. Principiul „vazut placut” reprezinta o conditie esentiala a vanzarii bunurilor in cadrul procedurii insolventei, exonerand atat debitorii cat si SIERRA QUADRANT de obligatia returnarii produselor.


Politica de anulare

SIERRA QUADRANT FILIALA BUCURESTI S.P.R.L., cu adresa de corespondenta Bucuresti, Str. Traian, nr.2, Ans.Unirii, bl.F1, trons.3, et.1, sector 3, nr. inregistrare RFO II-0393, CUI RO 25852407, e-mail office.bucuresti@sierraquadrant.ro actioneaza in calitate de administrator judiciar/lichidator judiciar al debitorilor aflati in insolventa/reorganizare/faliment, in virtutea calitatii si atributiilor stabilite de legea 85/2014 si 85/2006.

Avand in vedere faptul ca licitatiile gazduite de site-ul https://licitatii.sierraquadrant.ro/, sunt organizate in concordanta cu dispozitiile legii 85/2014 si 85/2006, prevederile legale privind livrarea si returul produselor nu sunt aplicabile. Astfel in conformitate cu dispozitiile art. 91 coroborat cu art. 154 si Codul de Procedura Civila, privind vanzarea bunurilor in cadrul procedurii de executare silita, vanzarea bunurilor debitorilor aflati in procedura de insolventa/reorganizare/faliment se face folosind principiile „vazut placut” si „in starea care sunt in locul in care se afla”.

SIERRA QUADRANT, in calitatea sa, avand in vedere procedura speciala a valorificarii bunurilor in cadrul procedurilor de insolventa, aplicand principiul „maximizarii averii debitoarei” nu ofera nicio garantie contra viciilor aparente sau ascunse sau evictiune a produselor adjudecate in cadrul licitatiilor organizate pe platforma https://licitatii.sierraquadrant.ro/, persoanelor fizice sau juridice declarate castigatoare.

Vanzarea silita a bunurilor in cadrul procedurilor de insolventa, exonereaza SIERRA QUADRANT de garantia viciilor si evictiunii, cu exceptia evictiunii intiate de catre administrator/lichidator judiciar.

Dispozitiile legale privind anularea/rezolutiunea vanzarilor in cadrul procedurii de insolventa nu sunt aplicabile, intrand in contradictie cu principiile insolventei. Toate riscurile bunurilor achizitionate pe platforma https://licitatii.sierraquadrant.ro/ cad in sarcina cumparatorului-adjudecatar.

SIERRA QUADRANT nu este „producator” al bunurilor oferite spre vanzare, in sensul Legii Nr. 240/2004 ori al Legii Nr. 245/2004 si prin urmare, nu acorda garantie pentru aceste bunuri.

In conformitate cu dispoizitiile art. 91 din legea 85/2014 si art. 53 din legea 85/2006 bunurile sunt dobandite libere de orice sarcini, privilegii, ipoteci, sechestre, gajuri sau drepturi de retentie de orice fel.

Politica de confidentialitate

SIERRA QUADRANT si filialele sale se angajeaza sa va respecte si sa va protejeze confidentialitatea datelor. Respectam Regulamentul european pentru protectia datelor cu character personal (UE 2016/679) precum si legilslatia nationala aplicabila;

In aceasta notificare va vom spune in detaliu modul in care utilizam si impartasim informatiile dvs. personale si va vom explica drepturile dvs. aferente prelucrarilor de date cu caracter personal.

Legat de ACORD, in contextul colectarii si folosirii datelor dvs, am luat toate masurile tehnice pentru ca dvs sa ne puteti oferi acest acord in deplina cunostinta de cauza, de la prima si pana la ultima dvs. interactiune cu acest site. De asemenea, va punem la dispozitie adresa protectia.datelor@sierraquadrant.ro pentru orice informatii aditionale aferente politicii noastre de confidentialitate.

Cine suntem noi

SIERRA QAUDRANT si Filialele sale sunt societati de practicieni in insolventa. In sensul Regulamentului UE 2016/679, aceste societati controleaza colectarea si prelucrarea tuturor datelor personale pe care ni le furnizati prin intermediul acestui site web si in relatia cu noi. Aceasta notificare se aplica tuturor acestor entitati. Puteti gasi detalii despre entitatile noastre la sectiunea contact.

Datele personale pe care le colectam

"Datele personale" reprezinta orice informatie despre o persoana fizica, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Datele personale pe care le colectam si felul in care le colectam depind de modul in care interactionati cu noi. Categoriile de date cu caracter personal pe care le colectam pot include:

 • Informatii de contact cum ar fi numele, adresa de e-mail si numarul de telefon;
 • Informatii financiare si de facturare, cum ar fi adresa de facturare, contul bancar si informatiile legate de plata;
 • Informatii despre servicii, de exemplu detalii despre serviciile pe care le-am achizitionat de la dvs, sau le-ati achizitionat de la noi;
 • Informatii referitoare la proceduri civile sau penale;

Datele personale pe care le colectam de la dvs.

Colectam date personale direct de la dvs. dupa cum urmeaza:

 • Cand va inscrieti pentru a primi newletterul nostru sau va inregistrati pentru unul dintre serviciile noastre online, va vom solicita sa furnizati informatiile dvs. de contact si alte informatii relevante, precum si preferintele dvs. de comunicare. In cazul in care ne-ati furnizat adresa dvs de email, o vom folosi pentru a va trimite emailuri de informare cu privire la produsele si serviciile noastre, dar si la articolele si resursele pe care le publicam periodic pe site-urile noastre; Va rugam sa retineti ca va puteti dezabona oricand din baza noastra de date, printr-un email la adresa protectia.datelor@sierraquadrant.ro. In cazul in care ne-ati furnizat Prenumele, Numele, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primiti de la noi. In cazul in care ne-ati furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a va putea contacta rapid.
 • Cand folositi site-ul nostru sau unul dintre serviciile noastre online, colectam informatii despre vizita dvs. si despre modul in care interactionati cu site-ul nostru, datele fiind anonimizate si prelurate prin Google Analytics. Modul in care Google Analytics prelucreaza date, in vedere asigurarii confidentialitatii si anonimitatii dumneavoastra poate fi regasit accesand linkul urmator: https://www.cookiebot.com/en/google-analytics-gdpr/?gclid=CjwKCAjwuqfoBRAEEiwAZErCsvg13MWv3QXRk-XYgrNw9ENLLfpLctIvYKfuStrb1o0LB5U-vi1KvhoCw48QAvD_BwE
 • Atunci cand gestionam o societate in insolventa, in temeiul Legii Insolventei, vom solicita si vom avea acces la infomatiile Debitoarei in vederea indeplinirii atributiilor noastre de practician in insolventa. Vom prelucra datele primite strict in scopul gestionarii procedurii insolventei, in temeiul Legii Insolventei si ale prevederilor legale incidente, intr-un mod care asigura securitatea adecvata a acestora; Aceste date vor fi colectate, inregistrate, organizate, structurate, adaptate sau modificate, extrase, consultate, si utilizate doar pentru a ne indeplini atributiile, conform legii si a instructiunilor instantei. Datele vor fi divulgate celorlalti participanti ai procedurii conform prevederilor legale, instructiunilor instantei si in masura necesitatii.
 • Daca vizitati una dintre cladirile noastre, putem sa colectam informatiile de care avem nevoie pentru a va identifica si pentru a efectua verificarile de persoane necesare.
 • Daca ne furnizati informatii despre alte persoane, trebuie sa va asigurati ca respectati obligatiile legale care va revin in legatura cu acest transfer si sa ne permiteti sa impartasim aceste informatii furnizorilor nostri de servicii.

Informatiile pe care le colectam de la terte parti

O parte a informatiilor cu caracter personal pe care le colectam despre dvs. le vom primi de la

 • Alti practicieni in insolventa, atunci cand gestionam impreuna societatile debitoare in insolventa,
 • Societatile in dificultate, in pre-insolventa, in cazul unor servicii de consultant, analiza caracteristice acestei perioade,
 • Societatile in pre-insolventa, insolventa care ne furnizeaza conform legii, informatii cu character personal despre angajatii, colaboratorii, asociatii, actionarii si contractantii acestora.
 • Institutii publice,
 • Alte companii care ne ofera servicii.

Unele dintre aceste surse terte parti pot include surse de informatie disponibile publicului. 

Cum folosim datele dvs. personale

Folosim datele dvs. personale strict in conformitate cu legislatia aferenta si doar in cazul in care avem un temei juridic pentru a face acest lucru.

Ne este permis sa folosim datele dvs. personale daca avem consimtamantul dvs. sau in baza unui alt motiv legal permis. Acesta include indeplinirea unui contract incheiat cu dvs., indeplinirea unei obligatii legale sau in cazul in care este in interesul nostru legitim de afaceri sa utilizam datele dvs. personale, desigur, fara ca prin urmarirea interesului nostru legitim sa va aducem vreun prejudiciu drepturilor fundamentale ale dvs.

Utilizarea datelor dvs. personale depinde de modul in care interactionati cu noi. Mai jos gasiti o lista a modurilor in care folosim datele dvs. personale precum si temeiul juridic pentru care facem acest lucru.

Utilizarea datelor cu caracter personal colectate

Baza noastra juridica pentru utilizarea datelor dvs. personale

Furnizarea de informatii, servicii de stiri, inclusiv informari prin e-mail sau prin alte mijloace de comunicare, pentru a va oferi acces la instrumente online si offline si pentru a va face cunoscute diferitele aspecte privind procedurile de insolventa pe care le instrumentam

In cazul in care ati consimtit si v-ati exprimat preferinta de a primi astfel de comunicari; sau in cazul in care este relevant pentru dvs, pentru afacerea dvs. si/sau este relevant pentru relatia noastra de afaceri cu dvs.

Operarea listelor de suprimare, pentru a ne asigura ca nu primiti comunicari daca obiectati sau va dezabonati

Pentru respectarea obligatiile noastre legale.

Colectarea informatiilor despre modul in care interactionati cu serviciile noastre, astfel incat sa putem personaliza comunicarea noastra cu dvs. si sa imbunatatim site-urile si serviciile noastre.

In cazul in care avem consimtamantul dvs. sau unde colectarea este necesara, astfel incat sa putem gestiona site-urile web si serviciile noastre online.

Pentru a oferi consultanta si servicii specifice procedurii de preinsolventa, insolventa, pentru gestionarea debitoarelor in procedura insolventei, inclusiv sa comunicam cu clientii, angajatii si reprezentantii acestora, in special pentru supravegherea si conducerea activitatii debitoarelor.

In vederea indeplinirii obligatiilor legale precum si obligatiilor contractuale.

Mentinem securitatea si gestionam accesul la birourile, sistemele si site-urile noastre.

Acest lucru este in conformitate cu obligatiile legale si avem un interes legitim in mentinerea securitatii cladirilor, a site-urilor web si a retelelor noastre.

Punerea in aplicare a conditiilor contractuale, inclusiv a executarii silite si licitatiilor publice, a termenilor de utilizarea site-ului.

Pentru a ne proteja interesele legale

Schimbul de date cu caracter personal in legatura cu achizitiile si transferurile afacerii noastre

Acesta respectarii obligatiile legale si contractuale

Gestionarea lantului de aprovizionare, incluzand identificarea si mentinerea contactului cu clientii si furnizorii de servicii.

Avem interesul legitim al functionarii eficiente a afacerii noastre.

Alte scopuri pe care le-am identificat la punctul de colectare.

In cazul in care avem consimtamantul dvs.

Vom procesa date cu character personal din categoria speciala numai in cazul in care prelucrarea este necesara pentru a ne indeplini o obligatie legala sau pentru a asigura exercitarea drepturilor in domeniul ocuparii fortei de munca sau al securitatii sociale; sau in cazul in care este necesar sa se faca acest lucru pentru a stabili, exercita sau apara un drept in instanta.

Distribuirea si transferul datele

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele dvs. catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe incredere, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.

Tratam datele dvs. personale cu respect si le impartasim cu terte parti, pentru a ne indeplini obligatiile legale, contractuale sau in interes legitim:

 • Vom transmite datele dvs. personale altor entitati din grupul SIERRA QAUDRANT in scopul proceselor interne de afaceri (cum ar fi administrarea si facturarea) si in scopul furnizarii de consultanta si servicii.
 • Vom transmite datele personale referitoare la debitoarele in dificultate, preinsolventa, insolventa, date care includ informatii cu caracter personal despre angajatii, colaboratorii, asociatii/actionarii si contractantii acestora, altor specialisti de drept, inclusiv avocati, mediatori, arbitri, consultanti sau experti implicati in procedura. De asemenea, le vom impartasi, in confomitate cu legea, celorlalti participanti ai procedurii insolventei conform prevederilor legale, instructiunilor instantei si in masura necesitatii.
 • Vom impartasi date dvs. personale cu furnizorii nostri de servicii, inclusiv cu organizatorii si partenerii de eveniment si cu serviciile de IT si gestionare a documentelor.
 • Vom comunica informatii personale atunci cand este necesar cu autoritatile si institutiile publice precum si cele de reglementare.
 • De asemenea, vom impartasi datele dvs. personale atunci cand ne-ati dat acordul.

Cum va protejam datele personale

Va protejam datele personale si implementam masurile de securitate tehnice si organizationale adecvate pentru a va proteja impotriva oricaror prelucrari neautorizate sau ilegale si impotriva oricaror pierderi, distrugeri sau deteriorari accidentale;

Pastrarea datelor dvs. personale

Noi nu va pastram datele dvs. personale mai mult decat este in mod rezonabil necesar pentru a indeplini scopul pentru care l-am colectat sau pentru a ne conforma oricaror obligatii legale, de reglementare sau de raportare sau pentru a va afirma sau apara drepturile legale.

MESAJELE NOASTRE DE MARKETING

In cazul in care avem acordul dvs., va vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a va informa despre ce urmeaza sa organizam, despre articolele noi publicate pe acest site si despre articole utile publicate pe alte site-uri de pe internet.

DEZABONARE DE LA NEWSLETTER

Va puteti dezabona de la newsletter in orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

 • Prin click pe link-ul de dezabonare din newsletter-ul primit deja de la noi;
 • Prin trimiterea unui email catre noi, in care sa soliciti dezabonarea, la adresa protectia.datelor@sierraquadrant.ro.

In oricare dintre cele doua situatii, ne vom asigura ca nu veti mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare in acest sens va fi rezolvata in maxim 5 zile de la primire.

ADRESAREA UTILIZATORILOR PRIN PUBLICITATE ONLINE/ ONLINE ADVERTISING

Desfasuram campanii de publicitate online pentru a va informa despre produsele si serviciile pe care le oferim si/sau despre articolele publicate pe acest site. In acest context folosim doua retele de publicitate – Facebook si Google, precum si mai multe tehnici de adresare a publicului;

De multe ori, reclamele noastre, pe care le vedeti pe alte site-uri, sunt afisate pe baza informatiilor pe care noi le avem despre tine si pentru care v-ati dat acordul sa le prelucram in acest scop (spre exemplu, cand vizitati sau va inscrieti pe pagina unui anumit eveniment de pe site-ul nostru, veti fi adresat apoi, pe Facebook sau in reteaua de parteneri Google, cu reclama la cursul respectiv sau la alte produse/servicii auxiliare).

Drepturile dvs. cu privire la datele dvs. personale

Aveti anumite drepturi cu privire la modul in care folosim si pastram datele dvs. personale. Acestea sunt:

 • Ne puteti solicita sa actualizam sau sa corectam orice date personale inexacte sau sa completam datele personale incomplete cu privire la dvs. Daca faceti acest lucru, vom lua masuri rezonabile pentru a verifica corectitudinea si pentru corectarea informatiilor. Spuneti-ne va rugam daca vreuna dintre informatiile dvs. se modifica, astfel incat sa o putem pastra exacta si actualizata;
 • Ne puteti cere sa nu mai procesam informatiile dvs. in scopuri de marketing direct; daca va retrageti consimtamantul, este posibil sa nu va putem furniza anumite produse sau servicii;
 • Aveti dreptul sa faceti obiectii impotriva utilizarii datelor dvs. personale in general.

De asemenea, aveti dreptul, cu unele limitari:

 • sa aveti o copie a tuturor datelor personale pe care le detinem despre dvs., cu anumite informatii conexe.
 • sa ne solicitati, fara intarzieri nejustificate, sa stergem datele dvs. personale
 • sa ne solicitati, restrictiona utilizarii informatiilor dvs.
 • sa solicitati ca datele personale pe care ni le-ati furnizat si care sunt procesate prin utilizarea mijloacelor automate, pe baza consimtamantului dvs. sau a executarii unui contract cu dvs., sa va fie furnizate in format citibil automat, astfel incat sa poata fi "portate" unui alt furnizor de servicii.

Puteti exercita drepturile de mai sus, contactand protectia.datelor@sierraquadrant.ro. Vom cere sa ne furnizati o dovada satisfacatoare a identitatii dvs. pentru a va asigura ca drepturile dvs. sunt respectate si protejate. Acest lucru este de a va asigura ca datele dvs. personale va sunt dezvaluite numai dvs.