Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Vanzare teren extravilan in suprafata de 50.000mp situat in Loc. Agas, Jud. Bacau

Acest tip de licitatie se aplica tututor bunurilor cu un Pret de Pornire al Licitatiei de pana la 99,999.00 lei. Plata garantiei de participare la licitatie se face numai cu cardul, incepand cu momentul afisarii licitatiei si pana la finalul acesteia. Aceste licitatii vor fi deschise, intotdeauna, in zilele de joi, ora 09:00, si se vor inchide in lunea urmatoare, ora 15:00.
IMO-200 Tip: Licitatie online

Licitația se va încheia în

68,289.00 Lei
15.07.2024, 15:00
6,828.90 Lei
6,828.90 Lei
Nu sunt oferte
Dunarea
0
SIERRA QUADRANT
+4 0726 165 662
Luni-Vineri 9.00 - 17.00
CUI RO25852407
Pune o întrebare

Descriere

Sierra Quadrant S.P.R.L Filiala Bucuresti, in calitate de lichidator judiciar pentru Dunarea SA, organizeaza licitatii online in vederea vanzarii unui activ imobiliar, respectiv:

Se ofera spre vanzare prin licitatie un teren extravilan situat in Loc. Agas, Jud Bacau cu o suprafata de 50.000mp si CF 60255.

Zona este de tip industrial, zona activa din punct de vedere economic, amplasare favorabila pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare de mici dimensiuni.

Proprietatea este permisibila legal, posibila fizic, fezabila financiar si maxim productiva.

Pretul nu include TVA. Regimul TVA aplicabil va fi in conformitate cu dispozitiile legii fiscale de la data vanzarii.

Caracteristici

Locatie
Bacău
Se poate viziona
Da

Istoric licitație

Nici un produs.

Informații legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie este necesara plata garantiei de participare la licitatie in orice moment, de la momentul afisarii ofertei si pana la sfarsitul licitatiei. In momentul in care doriti sa plasati o oferta, veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 10 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.