Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Vanzare teren extravilan, faneata, in suprafata de 5362mp, situat in Sat Satic, Com. Rucar, Jud. Arges

Acest tip de licitatie se aplica tututor bunurilor cu un Pret de Pornire al Licitatiei de pana la 99,999.00 lei. Plata garantiei de participare la licitatie se face numai cu cardul, incepand cu momentul afisarii licitatiei si pana la finalul acesteia. Aceste licitatii vor fi deschise, intotdeauna, in zilele de joi, ora 09:00, si se vor inchide in lunea urmatoare, ora 15:00.
IMO-208 Tip: Licitatie online

Licitația se va încheia în

78,681.00 Lei
24.06.2024, 15:00
7,868.10 Lei
7,868.10 Lei
Nu sunt oferte
Dunarea
0
SIERRA QUADRANT
+4 0726 165 662
Luni-Vineri 9.00 - 17.00
CUI RO25852407
Pune o întrebare

Descriere

Sierra Quadrant S.P.R.L Filiala Bucuresti, in calitate de lichidator judiciar pentru Dunarea SA, organizeaza licitatii online in vederea vanzarii unui activ imobiliar, respectiv:

Se ofera spre vanzare teren extravilan, faneata, situat in Sat Satic, Com. Rucar, Jud. Arges, in suprafata de 5362mp.

Terenul este situat in zona turistica de interes national Rucar-Bran, in apropiere de Pestera Dambovicioara. Terenul nu are deschidere direct la drumul de balast, ci este langa padurea satului, asa cum se vede in schita plan atasata. Pozitia terenului este ideala pentru investitori, fiind o zona recomandata pentru construirea unei case de vacanta sau pentru dezvoltarea de turism rural. Orientarea terenului este deosebit de favorabila in vederea lotizarii, putandu-se crea 5 loturi, fiecare de cate aproximativ 1000 mp, fiecare lot fiind aproximativ patrat (33x33 ml).

Terenul se invecineaza cu o a doua parcela, in suprafata de 3000 mp, care apartine aceluiasi proprietar si care se vinde tot prin procedura de licitatie.

Bunul de mai sus va fi vandut liber de sarcini, iar pretul afisat nu contine TVA. Regimul TVA se va stabili in conformitate cu normele fiscale in vigoare la data adjudecarii.

Caracteristici

Locatie
Argeș
Se poate viziona
Da

Istoric licitație

Nici un produs.

Informații legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie este necesara plata garantiei de participare la licitatie in orice moment, de la momentul afisarii ofertei si pana la sfarsitul licitatiei. In momentul in care doriti sa plasati o oferta, veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 10 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.