Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Teren extravilan in suprafata totala de 3.503,47 mp, in Mogosoaia, cu deschidere la lac

IMO-316
104,200.00 Lei
Produs vândut
SIERRA QUADRANT
+4 0726 165 662
Luni-Vineri 9.00 - 17.00
CUI RO25852407
Pune o întrebare

Descriere

Sierra Quadrant S.P.R.L Filiala Bucuresti, in calitate de lichidator judiciar pentru La-ro Impex 2001 SRL, organizeaza licitatii online in vederea vanzarii unui activ imobiliar, respectiv:

Se ofera spre vanzare teren extravilan in suprafata totala de 3.503,47 mp, avand nr. cadastral 2043, amplasat in extravilanul Com. Mogosoaia, pe malul lacului Mogosoaia, intre linia de cale ferata Bucuresti – Ploiesti si lacul Mogosoaia, la aproximativ 750 mp de DN 7 si la aproximativ 3.000 m de primaria Mogosoaia, cu o forma dreptunghiulara si o deschidere la lacul Mogosoaia de 21,37 mp. 

Terenul este liber de constructii. Din punct de vedere juridic, proprietatea nu are acces insa exista un drum de exploatare ce face legatura dintre DN7 ( zona lac Chitila) si proprietatea, drum care este amplasat in lungul caii ferate. Traficul rutier este redus, zona fiind preponderent cu caracter agricol.

Vecinatati: La Nord: proprietate particulara                  

                  La Sud: proprietate particulara                    

                  La Est: zona protectie lac Mogosoaia

                  La Vest: linie CF Bucurest - Ploiesti

Amplasamentul nu prezinta dotari cu instalatii pentru utilitati ( retea energie electrica, retea alimentare cu apa si canalizare), acestea fiind situate la o distanta de respectiv 750 - 1000m.

Pretul nu include TVA, acesta se aplica potrivit normelor fiscale de la data organizarii licitatiei la pretul de adjudecare.

Activul va fi vandut liber de sarcini.

Caracteristici

Locatie
Ilfov
Se poate viziona
Da

Informații legale