Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Imobile constructii neintabulate, situate in extravilanul Satului Ulmeni, Comuna Bogdana, Jud. Teleorman

Licitatie clasica, desfasurata la sediul lichidatorului, cu posibilitatea participarii online sau fizic. Sierra Quadrant pune la dispozitia celor interesati o platforma de licitatii prin videoconferinta, in care utilizatorul se poate conecta prin laptop, telefon, tableta, de acasa sau de oriunde. Licitatiile prin videoconferinta se realizeaza prin platforma Cisco Webex, la inalte standarde de securitate.
IMO-501 Tip: Licitatie prin videoconferinta

Licitația va începe în

217,091.00 Lei
25.04.2024, 11:00
25.04.2024, 11:30
21,709.10 Lei
21,709.10 Lei
CRS Constructii si Amenajari
Str.Traian nr. 2 Bl.F1, Sc.3, Ap.1-2-3, București
0
SIERRA QUADRANT
+4 0726 165 662
Luni-Vineri 9.00 - 17.00
CUI RO25852407
Pune o întrebare

Descriere

Sierra Quadrant Filiala Bucuresti S.P.R.L, in calitate de lichidator judiciar al societatii CRS CONSTRUCTII SI AMENAJARI SRL, va invita sa participati la licitatie prin prezenta fizica sau videoconferinta in vederea vanzarii urmatorului activ imobiliar:

 Imobil constructie neintabulata formate din C1 – Grajduri, garaj si faneata P+1, Sc 353 mp; aflate in extravilanul Sat Ulmeni, Comuna Bogdana Jud. Teleorman. Imobil constructie neintabulata C2 Cladire administrativa Sc 117 mp; C3 Cladire Administrativa Sc. 129 mp; C4 Camin apa Sc. 12 mp, aflate in extravilanul Sat Ulmeni, Comuna Bogdana Jud. Teleorman si 4 Solarii in suprafata de 2048 mp aflate in extravilanul Sat Ulmeni, Comuna Bogdana Jud. Teleorman.

Bunurile de mai sus vor fi vandute libere de sarcini, iar preturile afisate nu contin TVA. 

Regimul TVA se va aplica potrivit Codului Fiscal in vigoare la data adjudecarii.

Caracteristici

Locatie
Teleorman
Se poate viziona
Da

Istoric licitație

Nici un produs.

Informații legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie este necesara plata garantiei de participare la licitatie cu minim 24 de ore lucratoare inainte de ora de incepere a licitatiei. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 10 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.

Pentru a participa la licitatie in vederea achizitionarii imobilelor, ofertantii vor depune documentatia de inscriere la licitatie si au obligatia de a achita o cautiune in cuantum de 10% din pretul de pornire la licitatie, fara TVA cu cel putin 24 de ore inainte de ora inceperii licitatiei, prin virament bancar sau depunere numerar in contul indicat in Caietul de sarcini.

Vizualizarea bunurilor se face cel tarziu cu o zi inainte de data si ora licitatiei.

Caietul de sarcini va fi achizitionat contra sumei de 5.000 lei+TVA.