Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Clădire punct de exploatare Hălăucești, judetul Iasi

IMO-923
49,000.00 Lei
in stoc
SIERRA QUADRANT
+4 0726 165 662
Luni-Vineri 9.00 - 17.00
CUI RO25852407
Pune o întrebare

Descriere

SIERRA QUADRANT SPRL,  în calitate de lichidator judiciar al SERVICII ENERGETICE MOLDOVA S.A.- societate în faliment, organizeaza vânzarea la licitație publică a ACTIVULUI ”Clădire punct de exploatare Hălăucești” din proprietatea SERVICII ENERGETICE MOLDOVA S.A.- societate în faliment – dosar nr.4435/110/2015, situat în Sat Hălăucești, Comuna Hălăucești, jud. Iași, compus din:

Clădire punct exploatare (C1), regim înălțime P (PIF 1971), structură din beton, ziduri din chirpici și cărămidă, acoperiș tip șarpantă din lemn, învelitoare din azbociment cu  Ac=70mp, Acd =70mp, Au=59,5mp și Anexă (C2),  înălțime P, cu fundații beton, structură beton, pereți din bolțari, acoperiș tip șarpantă din lemn, învelitoare azbest cu  Ac= 25mp, Acd = 25mp, Au=21,25mp.

Accesul la proprietate se de pe un drum asfaltat cu o bandă pe sensul de mers.

Utilități: acces la energie electrică *Notă: Construcțiile din componența activului nu sunt întabulate, iar terenul pe care sunt edificate are proprietar necunoscut, nefiind identificate înregistrări nici la autoritatea locală și nici la OCPI. Activul este scos la vânzare în ipoteza constructorului de bună-credință pe teren aflat în folosința sa, dar cu proprietar necunoscut și în ipoteza asumării de către un eventual adjudecatar a situației juridice, inclusiv efectuarea de către acesta, pe cheltuială proprie, a demersurile de identificare a proprietarului terenului pe care sunt edificate construcțiile falitei, obținere a acordului acestuia și intabularea dreptului de proprietate asupra construcțiilor în cartea funciară.

           Prețul de pornire a licitației este prețul stabilit de evaluator, respectiv 49.000 lei. Se aplică dispozițiile Codului fiscal privind regimul TVA în vigoare la data vânzării.

            Descrierea bunurilor ce compun Activul ”Clădire punct de exploatare Hălăucești” se regăsește în caietului de sarcini care se eliberează pe bază de cerere transmisă pe adresa de e-mail: office.sprl@sierraquadrant.r

            Prețul de începere a licitației este de 100% din prețul de evaluare. În conformitate cu dispozițiile art.91 din Legea nr.85/2014, bunurile ce compun Activul ”Hălăucești” vor fi dobândite libere de sarcini de orice fel.

            Relaţii suplimentare la tel. 0234/510624. E-mail: office.sprl@sierraquadrant.ro

Caracteristici

Locatie
Iaşi
Se poate viziona
Da

Atașamente

publicatie (Publ_site_SEM___Halaucesti.pdf, 163 Kb) [Descarcare]

Informații legale

            În conformitate cu dispozițiile art.839 alin.1 din Codul de procedură civilă, participanții la licitație trebuie să depună, cel mai târziu până la începerea licitației, o garanție de participare de cel puțin 10% din prețul de începere al licitației în contul de avere al debitoarei deschis la BCR Bacău sub numărul RO18RNCB0026126098760018.