Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Activ industrial GA-PRO-CO Chemicals, situat in Loc. Savinesti, Jud. Neamt

IMO-499
89,145,000.00 Lei
in stoc
SIERRA QUADRANT
+4 0726 165 662
Luni-Vineri 9.00 - 17.00
CUI RO25852407
Pune o întrebare

Descriere

Subscrisa, SIERRA QUADRANT FILIALA BRAILA S.P.R.L., in calitate de Lichidator Judiciar al societatii GA-PRO-CO CHEMICALS S.A., cu sediul în Comuna Săvinești, Sat Săvinești, str. Gheorghe Caranfil, nr. 11, jud. Neamț, număr de ordine în Registrul Comerţului J27/1478/2005 anunță deschiderea primei sesiuni de vânzare prin negociere directă în conformitate cu art.118 alin.4 din Legea 85/2006 a „Activului industrial GA-PRO-CO CHEMICALS S.A”, combinat de producție îngrășăminte chimice amplasat în Săvinești, Neamț. Procedura de negociere se va desfasura la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, Str. Traian, nr.2, Ans.Unirii, bl. F1, trons.3, et.1, ap.1-2-3, sector 3.

Prețul de începere a negocierii directe este cel rezultat din evaluarea realizată în procedură, respectiv 17.829.000 EURO fără tva. Se aplică dispozițiile legale privind regimul tva în vigoare la data vânzării.

Orice persoană interesată poate depune o ofertă de cumpărare lichidatorului judiciar cu menționarea datelelor de identificare şi de contact ale ofertantului, preţul oferit (care nu poate fi mai mic de cel menționat mai sus) și termenul de plată propus.

Ofertele se înregistrează la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, Str. Traian, nr.2, Ans.Unirii, bl.F1, trons.3, et.1, ap.1-2-3, sector 3 în termen de maxim 45 de zile de la data publicarii prezentului anunț. 

Persoanele interesate sa participe la procedura de negociere directa privind achizitionarea activului industrial vor achizitiona Caietul de sarcini de la lichidatorul judiciar inainte de data expirarii anuntului publicitar si vor prezenta o oferta ferma in acest sens in conformitate cu prevederile acestuia.

Pretul caietului de sarcini este de 15.000 euro + TVA și se va achita in contul lichidatorului judiciar deschis la Banca Transilvania cu urmatorul IBAN: RO80BTRLRONCRT0520972801 iar cautiunea in suma de 10% din pretul de pornire a negocierii directe se va depune in contul unic de insolventa al debitoarei deschis la BCR Piatra Neamt cu urmatorul IBAN: RO61 RNCB 0196 0022 6254 0042. Toate conditiile de participare la procedura de negociere directa se regasesc in caietul de sarcini ce se achizitioneaza de la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, Str. Traian, nr.2, Ans.Unirii, bl.F1, trons.3, et.1, ap.1-2-3, sector 3.

Sesiunea se încheie prin semnarea unei minute cu persoana care a prezentat cea mai avantajoastă ofertă și a îndeplinit condițiile de validitate cerute.

Scurta descriere a activului ”Platformă industrială GA-PRO-CO Chemicals”:

Proprietatea imobiliara este constituita din teren intravilan in suprafata de 719.297 mp si cladiri/constructii speciale care deservesc procesul de productie sau in interiorul carora sunt incorporate instalatiile si echipamentele tehnologice.

Bunurile mobile sunt constituite din instalatii, echipamente/utilaje, mijloace de transport auto si feroviar, stocuri si obiecte de inventar.

Instalatiile de productie constau în instalatia de uree, instalatia de amoniac, instalatia de acid azotic, instalatia de azotat de amoniu/nitrocalcar, instalatia de ingrasaminte lichide. In cadrul mijloacelor de transport auto si feroviar sunt cuprinse locomotive, vagoane, autoturisme, autoutilitare, autospeciale, tractoare si remorci. In cadrul utilajelor sunt incluse buldoexcavatoarele, incarcatoarele frontale, automacarele, motostivuitoarele si stivuitoarele.

Informatii detaliate privind componenta activului industrial si descrierea constructiilor, a principalelor instalatii functionale si a fluxului tehnologic se regasesc in caietul de sarcini.

Persoanele interesate pot solicita informații suplimentare și se pot programa pentru vizionarea activului prin email la adresa: office.bucuresti@sierraquadrant.ro.

Caracteristici

Locatie
Neamţ
Se poate viziona
Da

Informații legale

Negocierea directă: procedură de vânzare directă a unui imobil/activ funcțional pentru care creditorii au aprobat o ofertă directă formulată de o persoana fizică sau juridică. În caietul de sarcini sau direct în Oferta Sierra sunt precizate condițiile speciale în care Utilizatorul interesat poate formula o Ofertă directă.

În această procedură Site-ul este utilizat ca metodă de promovare a vânzării directe, fără licitație, iar Utilizatorii interesați pot plasa supraoferte.

Ofertă directă: Oferta de cumpărare a unui imobil/activ funcțional, formulată de un Utilizator interesat. Oferta trebuie să conțină prețul ferm pe care utilizatorul intenționează să-l achite cu menționarea expresă dacă acesta include sau nu tva, și termenul maxim de plată.