Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Vanzare vila individuala, 4 camere si 2 bai, P+M, suprafata utila 187 mp, in Judetul Bacau, Sat Traian, Comuna Traian

Licitatie clasica, desfasurata la sediul lichidatorului, cu posibilitatea participarii online sau fizic. Sierra Quadrant pune la dispozitia celor interesati o platforma de licitatii prin videoconferinta, in care utilizatorul se poate conecta prin laptop, telefon, tableta, de acasa sau de oriunde. Licitatiile prin videoconferinta se realizeaza prin platforma Cisco Webex, la inalte standarde de securitate.
IMO-653 Tip: Licitatie prin videoconferinta

Licitația va începe în

845,000.00 Lei
25.07.2024, 11:30
25.07.2024, 12:00
42,250.00 Lei
42,250.00 Lei
Termen maxim oferit pentru semnarea antecontractului de vânzare : 14 zile
Termen maxim de eliberare al imobilului : la incasarea integrala
Nu se emite factură fiscală
0
Daniela Pavilescu
+4 0726 165 662 - Contact Sierra Quadrant
Tip: Persoană fizică
Pune o întrebare

Descriere

Va propunem spre achizitionare o proprietate imobiliara de tip rezidențial, construită în anul 2008, situată în județul Bacau, sat Traian, Comuna Traian în vecinătatea Primăriei Traian, compusa din 4 camere si 2 bai, dupa cum urmeaza:

  • Locuință unifamiliala P+M, Sc 124,00 mp, Scd de 248,00 mp și S.utilă =  187,38  mp, , cu, stare generala foarte buna, structura de rezistenta - zidărie  portanta din cărămidă   cu stâlpișori   din  beton  armat, acoperiș tip șarpantă din lemn cu învelitoare din tabla tip Lindab, tâmplărie PVC cu geam  termoizolant, ușă intrare  din  PVC. Finisaje interioare: placări cu gresie și faianță (bai și bucătărie), zugrăveli din tencuieli decorative. Locuință dispune de centrala termica pe gaz metan și este racordata la rețeaua de energie electrica și canalizare.
  • teren aferent arabil amplasat în intravilanul comunei Traian în suprafață totala de ~ 1.000,00 mp, care dispune de toate utilitățile: apa, gaze, energie electrica, rețea de telefonie cablu și internet.

Terenul este  împrejmuit cu grad cu  înălțimea   de  2,00  m, are  acces  la drumul   comunal prin  intermediul   unui  drum  de  servitute   cu deschiderea   la  strada  de  5,57  ml.

 Vanzatorul este o persoana fizica si prin urmare nu se emite factura fiscala.

Preț vânzare: 169.000 euro 


Caracteristici

Locatie
Bacău
Se poate viziona
Da

Istoric licitație

Nici un produs.

Informații legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie este necesara plata garantiei de participare la licitatie cu minim 24 de ore lucratoare inainte de ora de incepere a licitatiei. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 10 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.