Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Presa pneumatica Enoveneta (cu control/comanda pe nivel si sita preintampinare), an fabricatie 2006

SQUTI-830
126,729.00 Lei
 In stoc
Informatii

Locatie:
  • Bacau
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se ofera spre vanzare Presa pneumatica Enoveneta (cu control/comanda pe nivel si sita preintampinare), an fabricatie 2006.

Vizionarea bunurilor scose la vanzare se realizeaza de luni pana vineri pana in preziua desfasurarii licitatiei, cu anuntarea prealabila a lichidatorului judiciar.

Pretul include TVA.

Vizionari sau informații suplimentare: 0234.510.676 sau 0745.665.676 (detalii tehnice)


Informatii legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie, este necesara plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, cu minim 24 de ore lucratoare inainte de ora de incepere a licitatiei. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.