Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Pompa KSB submersibila pentru tanc amoniac

SQUTI-745
Tip licitatie: Speciala online
Licitatia va incepe in

Pret pornire : 132,328.00 Lei
Garantie participare licitatie: 13,232.80 Lei

Acest tip de licitatie se aplica tuturor bunurilor cu un Pret de Pornire al Licitatiei de cel putin 100.000 lei. Plata garantiei de participare la licitatie se face prin OP sau prin depunere de numerar, la banca, in contul societatii noastre, cu minim 24 de ore lucratoare inainte de inceperea licitatiei. Aceste licitatii vor fi deschide intotdeauna in zilele de sambata, ora 17:00, si se vor inchide in martea urmatoare, ora 15:00 (valabil in cazul licitatiilor cu frecventa saptamanala). Mai multe detalii despre toate tipurile de licitatii, plata garantiei sau alte informatii de interes, gasiti in sectiunea Intrebari frecvente.


Pune o întrebare    Trimite unui prieten

Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.


Informatii

Locatie:
  • Bacau
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se ofera spre vanzare Pompa KSB submersibila pentru tanc amoniac.

Pentru informatii referitoare la starea bunului si/sau vizionarea acestuia, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0234/510624

Pretul include TVA.

Nr. inventar 33120

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului cu minim 24 de ore lucratoare inainte de inceperea licitatiei. Toate detaliile de plata le gasiti in sectiunea Intrebari Frecvente, in categoria Plati. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.