Motopompa Subaru P305, second hand

SQUTI-567
Tip licitatie: Simpla online
02.12.2021, 09:00
Licitatia se va incheia in:

Pret pornire : 437.00 Lei
Nu sunt oferte depuse
Garantie participare licitatie: 43.70 Lei


Acest tip de licitatie se aplica tututor bunurilor cu un Pret de Pornire al Licitatiei de pana la 100000 lei. Plata garantiei de participare la licitatie se face numai cu cardul, incepand cu ora de deschidere a licitatiei si pana la finalul acesteia. Aceste licitatii vor fi deschise, intotdeauna, in zilele de joi, ora 09:00, si se vor inchide in lunea urmatoare , ora 15:00 (valabil in cazul licitatiilor cu frecventa saptamanala). Mai multe detalii despre toate tipurile de licitatii, plata garantiei sau alte informatii de interes, gasiti in sectiunea Intrebari frecvente.

Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.


Informatii

Locatie:
  • Bacau
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se ofera spre vanzare o motopompa Subaru P305, second hand, avand urmatoarele caracteristici:

An fabricatie: 2005

Motor: 5CP

Inaltime maxima de refulare a apei(m): 32

Diametru de conectare(toli): 3

Capacitate rezervor combustibil(l): 3,8

Debit maxim(l/m): 1000

Adancimea maxima de aspiratie(m): 8

Echipamentul prezinta o stare tehnica satisfacatoare.

Pretul afisat include TVA.

Pentru informatii referitoare la starea bunului si/sau vizionarea acestuia, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0234/510624Atașamente

Publicatie de vanzare (DISTEN_Publicatie_de_vanzare___site_si_platforma_online.pdf, 162 Kb) [Descarcare]

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.