Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

07.10.2021 - Licitatie publica cu strigare: Camera frigorifica profesionala

SQUTI-1017
12,900.00 Lei
PRODUS VANDUT
Informatii

Locatie:
  • Braila
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Sierra Quadrant S.P.R.L. organizeaza licitatie publica, cu strigare, in data de 07.10.2021, la ora 10.00, la adresa din Mun. Braila, Bulevardul Cuza, nr. 84 in vederea vanzarii la licitatie a unei camere frigorifice profesionale.

Pretul cu care se adjudeca licitatia este supus regimului T.V.A. potrivit normelor fiscale in vigoare la data vanzarii. Bunul se vande liber de sarcini.

In cazul nevalorificarii bunului, licitatia se va relua in aceleasi conditii la data de 21.10.2021.

Pentru informatii suplimentare sau vizionare, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0239.682.944


Informatii legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie, este necesara plata garantiei de participare de 10% din pretul de pornire al licitatiei, cu minim 24 de ore lucratoare inainte de ora de incepere a licitatiei. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.

Conditiile de participare la licitatie si alte detalii privind vanzarea si adjudecarea se regasesc in caietul de sarcini ce poate fi consultat si achizitionat de la adresa lichidatorului judiciar contra sumei de 500 lei (Fara TVA).

Creditorii garantati sunt scutiti de la plata garantiei de participare la licitatie.

Garantia de participare  se depune in contul debitoarei, S.C. FLOWER HEART S.R.L. nr. RO41BREL0002001588390100  , deschis la LIBRA BANK