Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

03.03.2022: Licitatie publica cu strigare: Platforma autoridicata model EP seria 2818

SQUTI-1025
21,185.00 Lei
 In stoc
Informatii

Locatie:
  • Braila
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Sierra Quadrant S.P.R.L. organizeaza licitatie publica, cu strigare, in data de 03.03.2022, la orele 14.00, la adresa din Mun. Braila, Bulevardul Cuza, nr. 84 in vederea vanzarii unei platforme autoridicata model EP seria 2818.

Pretul include TVA.

Pentru informatii suplimentare sau vizionare, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0239.682.944

Informatii legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie, este necesara plata garantiei de participare de 10% din pretul de pornire al licitatiei, cu minim 24 de ore lucratoare inainte de ora de incepere a licitatiei. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.

Conditiile de participare la licitatie si alte detalii privind vanzarea si adjudecarea se regasesc in caietul de sarcini ce poate fi consultat si achizitionat de la adresa lichidatorului judiciar contra sumei de 200 lei +TVA.

Plata se face in numerar la casieria lichidatorului. Cuantumul garantiei de participare este mentionat in caietul de sarcini.