Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Intrebari frecvente

Inregistrare utilizator

Q: Cum imi creez un cont de utilizator?

A: Din pagina principala, accesati Contul Meu si click Inregistrati-va. Completati campurile solicitate si apasati la final Inregistrati-va. Ulterior veti primi un email la adresa indicata de dvs si urmand instructiunile descrise in acel email, veti puteti activa contul dvs.

Q: Ce am de facut daca nu am primit emailul de confirmare?

A: Daca nu ati primit emailul de confirmare dupa inregistrarea contului, va rugam cautati emailul in folderul Spam. Daca nu il gasiti nici in folderul Spam, va rugam sa ne trimiteti un email la licitatii.online@sierraquadrant.ro

Q: De ce contul meu este blocat?

A: Cand oferiti cel mai mare pret pentru un produs scos la licitatie, aveti la dispozitie un termen de 15  zile calendaristice pentru a face plata integrala. In cazul in care nu ati dus la indeplinire aceasta obligatie in trei cazuri, contul dvs va fi blocat in mod automat si nu veti mai putea participa la o noua licitatie.

Q: Primesc mesaj ca adresa mea de email este deja folosita. Ce pot sa fac?

A: Inseamna ca este foarte posibil sa aveti deja un cont pe platforma licitatii.sierraquadrant.ro; Folositi butonul “V-ati uitat parola?” pentru a crea o noua parola. Dupa aceea, va puteti autentifica cu contul vechi si noua parola.

Cum functioneaza licitatiile
Reguli de licitatie
Plati
Transport si livrare