Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Vanzare teren intravilan in suprafata de 14 658 mp, situat in Tarnaveni, Judetul Mures

SQIMOB-559
Tip licitatie: Licitatie hibrid
Licitatia va incepe in

Pret pornire : 416,990.00 Lei
Garantie participare licitatie: 41,699.00 Lei

Licitatie clasica, desfasurata la sediul lichidatorului, cu posibilitatea participarii online sau fizic. In contextul pandemiei CoVid, Sierra Quadrant pune la dispozitia celor interesati o platforma de licitatii prin videoconferinta. Utilizatorul se poate conecta prin laptop, telefon, tableta, de acasa sau de oriunde. Licitatiile prin videoconferinta se realizeaza prin platforma Cisco Webex, la inalte standarde de Securitate. Mai multe detalii despre toate tipurile de licitatii, plata garantiei sau alte informatii de interes, gasiti in sectiunea “Termeni si Conditii” sau “Intrebari Frecvente”. Utilizatorii online vor primi prin email, date de logare pe baza de parola, precum si un manual cu instructiuni de conectare.
Informatii

Locatie:
  • Mures
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

In vederea vanzarii unui teren intravilan in suprafata de 14 658 mp, avand categoria curti constructii, situat in Tarnaveni, Judetul Mures. Imobilul este identificat cu CF nr. 51101, cad. 317, Str. Tutunului nr. 1, Tarnaveni, Jud. Mures.

Terenul este situat la iesirea din Tarnaveni catre Medias.

Pe teren sunt situate mai multe constructii, astfel:

- C2 – anexa gospodareasca;

- C5 – bazin de apa;

- C6 – magazie de tutun;

- C7 – bazin de apa;

- C12 – grup sanitar;

- C13 – depozit carburanti;

- C15 – uscatorie;

- C21 – uscator;

- C22 – uscator;

- C23 – statie reglare gaz;

- C24 – bazin de apa; - C25 – remiza PSI.                                                                                                                                                                                                                                       

Pretul nu include TVA. 

Regimul TVA se va aplica potrivit Codului Fiscal in vigoare la data adjudecarii.

Atașamente

extras (Tarnaveni.pdf, 1,940 Kb) [Descarcare]

Informatii legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie, este necesara plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, cu minim 24 de ore lucratoare inainte de ora de incepere a licitatiei. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.

Conditiile de participare la licitatie si alte detalii privind vanzarea si adjudecarea se regasesc in caietul de sarcini ce poate fi achizitionat de la sediul lichidatorului judiciar sau online contra sumei de 5000 lei + TVA. Contravaloarea caietului de sarcini poate fi achitata in contul IBAN cu nr.  RO80BTRLRONCRT0520972801, deschis la Banca Transilvania, titular cont Sierra Quadrant Filiala Bucuresti S.P.R.L. sau depunere de numerar in contul societatii specificat mai sus.