Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Vanzare teren intravilan cu suprafata de 4874 mp situat in Buftea, Jud. Ilfov, Strada Independentei

SQIMOB-147
Tip licitatie: Licitatie hibrid
Licitatia va incepe in

Pret pornire : 899,105.00 Lei
Garantie participare licitatie: 89,910.50 Lei

Licitatie clasica, desfasurata la sediul lichidatorului, cu posibilitatea participarii online sau fizic. In contextul pandemiei CoVid, Sierra Quadrant pune la dispozitia celor interesati o platforma de licitatii prin videoconferinta. Utilizatorul se poate conecta prin laptop, telefon, tableta, de acasa sau de oriunde. Licitatiile prin videoconferinta se realizeaza prin platforma Cisco Webex, la inalte standarde de Securitate. Mai multe detalii despre toate tipurile de licitatii, plata garantiei sau alte informatii de interes, gasiti in sectiunea “Termeni si Conditii” sau “Intrebari Frecvente”. Utilizatorii online vor primi prin email, date de logare pe baza de parola, precum si un manual cu instructiuni de conectare.
Informatii

Locatie:
  • Ilfov
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se ofera spre vanzare teren intravilan situat in Buftea, Jud Ilfov cu o suprafata de 4874 mp, T4, P31/2, avand CF 61786 cu nr cad 61786, situat pe Str. Independentei, in apropierea terenului de fotbal "Coco Atletic Club".

Zona este rezidentiala, cu vecinatati construite.

Exista retea de gaze, de canalizare si telefonie.

Proprietatea este permisibila legal, posibila fizic, fezabila financiar si maxim productiva.

Pretul include TVA.

Atașamente

Extras de carte funciara (extras2.jpg.png, 239 Kb) [Descarcare]

Extras de carte funciara (extras1.jpg.png, 615 Kb) [Descarcare]

Extras de carte funciara (schita.jpg.png, 410 Kb) [Descarcare]

Extras de carte funciara (schita2.jpg.png, 406 Kb) [Descarcare]

Informatii legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie, este necesara plata garantiei de participare de 10% din pretul de pornire al licitatiei, cu minim 24 de ore lucratoare inainte de ora de incepere a licitatiei. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale. Caietul de sarcini al acestui bun poate fi pus la dispozitie, la cerere, pe email, tuturor ofertantilor care au facut dovada platii garantiei in termenul legal. Furnizarea caietului de sarcini nu implica niciun cost suplimentar.