Vanzare teren intravilan cu suprafata de 4710 mp situat in Buftea, Jud. Ilfov

SQIMOB-146
873,044.00 Lei
 In stoc
Informatii

Locatie:
  • Ilfov
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se ofera spre vanzare teren intravilan situat in Buftea, Jud Ilfov cu o suprafata de 4710 mp, T4, P31/3, avand CF 62298 cu nr cad 62298.

Terenul este situat intr un lan de floarea soarelui, fara a se pastra drumul de acces. Accesului se face din Str. Macului si dreapta pe drumul betonat.

Zona este impadurita si de tip industrial, zona activa din punct de vedere economic, amplasare favorabila pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare de mici dimensiuni.

Exista retea de gaze, de canalizare si telefonie. Accesul la acestea se realizeaza foarte usor, fiind la aproximativ 100-200ml fata de proprietate.

Proprietatea este permisibila legal, posibila fizic, fezabila financiar si maxim productiva.

Pretul include TVA.

Atașamente

Extras de carte funciara (extras2.jpg.png, 180 Kb) [Descarcare]

Extras de carte funciara (extras1.jpg.png, 675 Kb) [Descarcare]

Informatii legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie, este necesara plata garantiei de participare de 10% din pretul de pornire al licitatiei, cu minim 24 de ore lucratoare inainte de ora de incepere a licitatiei. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale. Caietul de sarcini al acestui bun poate fi pus la dispozitie, la cerere, pe email, tuturor ofertantilor care au facut dovada platii garantiei in termenul legal. Furnizarea caietului de sarcini nu implica niciun cost suplimentar.