Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Vanzare teren intravilan cu suprafata de 13611 mp situat in Buftea, Jud. Ilfov, Strada Milano

SQIMOB-148
2,515,601.00 Lei
 In stoc
Informatii

Locatie:
  • Ilfov
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se ofera spre vanzare teren intravilan situat in Buftea, Jud Ilfov cu o suprafata de 13611 mp, T51, P413, avand CF 50395 cu nr cad 50395, situat pe Str. Milano, cu o deschidere de 36.14.

Zona este de tip industrial, zona activa din punct de vedere economic, amplasare favorabila pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare de mici dimensiuni.

Exista retea de gaze, de canalizare si telefonie. Accesul la acestea se realizeaza foarte usor, fiind la aproximativ 100-200ml fata de proprietate.

Proprietatea este permisibila legal, posibila fizic, fezabila financiar si maxim productiva.

Pretul include TVA.

Atașamente

Extras de carte funciara (extras.jpg.png, 625 Kb) [Descarcare]

Extras de carte funciara (schita1.jpg.png, 355 Kb) [Descarcare]

Extras de carte funciara (schita2.jpg.png, 304 Kb) [Descarcare]

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.