Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Vanzare teren extravilan, padure in suprafata de 30.000mp, situat in Loc. Agas, Jud. Bacau

SQIMOB-157
Licitatia se va incheia in:

Pret pornire : 40,332.00 Lei
Nu sunt oferte depuse
Garantie participare licitatie: 4,033.20 Lei


Pune o întrebare

Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.
Informatii

Locatie:
  • Bacau
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se ofera spre vanzare teren extravilan, padure, situat in Loc. Agas, Jud Bacau, cu o suprafata de 30.000mp.

Zona este de tip industrial, zona activa din punct de vedere economic, amplasare favorabila pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare de mici dimensiuni.

Proprietatea este permisibila legal, posibila fizic, fezabila financiar si maxim productiva.

Pretul include TVA.

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.