Vanzare teren extravilan, padure in suprafata de 25.000mp, situat in Loc. Agas, Jud. Bacau

SQIMOB-156
Tip licitatie: Simpla online
02.12.2021, 09:00
Licitatia se va incheia in:

Pret pornire : 34,145.00 Lei
Nu sunt oferte depuse
Garantie participare licitatie: 3,414.50 Lei


Acest tip de licitatie se aplica tututor bunurilor cu un Pret de Pornire al Licitatiei de pana la 100000 lei. Plata garantiei de participare la licitatie se face numai cu cardul, incepand cu ora de deschidere a licitatiei si pana la finalul acesteia. Aceste licitatii vor fi deschise, intotdeauna, in zilele de joi, ora 09:00, si se vor inchide in lunea urmatoare , ora 15:00 (valabil in cazul licitatiilor cu frecventa saptamanala). Mai multe detalii despre toate tipurile de licitatii, plata garantiei sau alte informatii de interes, gasiti in sectiunea Intrebari frecvente.

Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.


Informatii

Locatie:
  • Bacau
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se ofera spre vanzare teren extravilan, padure, situat in Loc. Agas, Jud Bacau cu o suprafata de 25.000mp si CF 60253.

Zona este de tip industrial, zona activa din punct de vedere economic, amplasare favorabila pentru dezvoltarea de proiecte imobiliare de mici dimensiuni.

Proprietatea este permisibila legal, posibila fizic, fezabila financiar si maxim productiva.

Pretul nu include TVA. Regimul TVA aplicabil va fi in conformitate cu dispozitiile legii fiscale de la data vanzarii.

Atașamente

cadastru (cadastru.pdf, 1,718 Kb) [Descarcare]

Extras de carte funciara (Extras_Informare_12142.pdf, 125 Kb) [Descarcare]

Informatii legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie, este necesara plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.