Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Vanzare teren extravilan cu suprafata de 3938 mp situat in Crevedia, Jud. Dambovita

SQIMOB-149
363,069.00 Lei
 In stoc
Informatii

Locatie:
  • Dambovita
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se ofera spre vanzare teren intravilan situat in Crevedia, Jud Dambovita, Str. Manastirea, cu o suprafata de 3938 mp, T49/1, A15/4/1, avand CF 71761 cu nr cad 4212.

Terenul are deschidere la drumul asfaltat ce leaga Buftea de Gulia, intr-o zona in care au inceput sa se construiasca locuinte.

Proprietatea este permisibila legal, posibila fizic, fezabila financiar si maxim productiva.

Pretul include TVA.

Atașamente

Extras de carte funciara (extras1.jpg.png, 617 Kb) [Descarcare]

Extras de carte funciara (extras2.jpg.png, 234 Kb) [Descarcare]

Extras de carte funciara (extras3.jpg.png, 291 Kb) [Descarcare]

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.