Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Teren intravilan in suprafata de 367 mp, situat in Slanic Moldova, Jud. Bacau

SQIMOB-511
Tip licitatie: Simpla online
Licitatia se va incheia in:

Pret pornire : 26,455.00 Lei
Nu sunt oferte depuse
Garantie participare licitatie: 2,645.50 Lei


Acest tip de licitatie se aplica tututor bunurilor cu un Pret de Pornire al Licitatiei de pana la 100000 lei. Plata garantiei de participare la licitatie se face numai cu cardul, incepand cu ora de deschidere a licitatiei si pana la finalul acesteia. Aceste licitatii vor fi deschise, intotdeauna, in zilele de joi, ora 09:00, si se vor inchide in lunea urmatoare , ora 15:00 (valabil in cazul licitatiilor cu frecventa saptamanala). Mai multe detalii despre toate tipurile de licitatii, plata garantiei sau alte informatii de interes, gasiti in sectiunea Intrebari frecvente.

Pune o întrebare

Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.
Informatii

Locatie:
  • Bacau
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se ofera spre vanzare proprietate imobiliara ce este formata din doua loturi de teren alipite in suprafata totala de 367 mp, respectiv un lot avand nr. cadastral 60195, in suprafata de 150 mp avand categoria de folosinta curti constructii si un lot avand nr. cadastral 60194, in suprafata de 217 mp, avand categoria de folosinta curti constructii. Proprietatea este amplasata in zona periferica a loc. Slanic Moldova, zona Cerdac, la aproximativ 4 km de centrul orasului. Accesul la teren se face din str. Sarariei, drum balastat cu o banda de mers pe sens. Terenul este plat, avand o forma trapezoidala, utilitatile fiind la limita proprietatii. 

Vecinatati:

  • la nord: drum;
  • la sud: proprietate particulara;
  • la est:  str. Sarariei;
  • la vest: proprietate particulara;

La inspectia pe teren si in conformitate cu procesul verbal de inventariere realizat de lichidatorul judiciar, s-a constatat ca pe acest teren a fost realizata o imprejmuire din stalpi metalici si plasa „Metro” pe tot conturul proprietatii in lungime totala de 80,31 ml.

Nota: Conform contractului de vanzare cumparare autentificat sub nr. de autentificare 1784/20.12.2013 si a extraselor de carte funciara nr. cerere 3795 si 3794 din 18.02.2019, aceste terenuri sunt grevate de “dreptul de uzufruct viager” in favoarea D-nei Paun Elisabeta. 

Tranzactia este scutita de TVA.

Pentru alte informatii si/sau vizionarea acestui bun, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0234/510624

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.