Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Teren arabil extravilan situat in Sat Balaceanca, Loc. Cernica, in suprafata de 2630 mp.

SQIMOB-789
83,766.00 Lei
 In stoc
Informatii

Locatie:
  • Ilfov
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Sierra Quadrant va invita sa praticipati la licitatie  in vederea achizitionarii unui teren arabil extravilan situat in Sat. Balaceanca, loc. Cernica in suprafata de 2.630 mp inscris in CF nr. 56406, avand nr. Cadastral 56406, la pretul de 17095 EUR ( fara TVA).

Bunul va fi vandut liber de sarcini iar pretul este exprimat in euro iar pretul de valorificare va fi exprimat in lei la cursul de schimb valutar BNR din data licitatiei.

Regimul TVA aplicabil va fi in conformitate cu dispozitiile legii fiscale de la data vanzarii.

Vizualizarea bunurilor se face cel tarziu cu o zi inainte de data si ora licitatiei.


Informatii legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie, este necesara plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, cu minim 24 de ore lucratoare inainte de ora de incepere a licitatiei. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.

Conditiile de participare la licitatie si alte detalii privind vanzarea si adjudecarea se regasesc in caietul de sarcini ce poate fi achizitionat de la sediul lichidatorului judiciar  contra sumei de 3000 lei +TVA.