Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Teren 664 mp impreuna cu autorizatie de construire (expirata) pentru bloc rezidential P+7, total 70 apartamente, 110 locuri de parcare supraterane si 56 boxe, pe Calea Giulesti - Institutul Pasteur

SQIMOB-512
Tip licitatie: Licitatie hibrid
Licitatia va incepe in

Pret pornire : 1,804,713.00 Lei
Garantie participare licitatie: 180,471.30 Lei

Licitatie clasica, desfasurata la sediul lichidatorului, cu posibilitatea participarii online sau fizic. In contextul pandemiei CoVid, Sierra Quadrant pune la dispozitia celor interesati o platforma de licitatii prin videoconferinta. Utilizatorul se poate conectare prin laptop, telefon, tableta, de acasa sau de oriunde. Licitatiile prin videoconferinta se realizeaza prin platforma Cisco Webex, la inalte standarde de Securitate. Mai multe detalii despre toate tipurile de licitatii, plata garantiei sau alte informatii de interes, gasiti in sectiunea “Termeni si Conditii” sau “Intrebari Frecvente”. Utilizatorii online vor primi prin email, date de logare pe baza de parola, precum si un manual cu instructiuni de conectare.
Informatii

Locatie:
  • Bucuresti
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se ofera spre vanzare teren, in suprafata de 664 mp, impreuna cu autorizatie de construire (expirata) pentru bloc rezidential P+7, total 70 apartamente, 110 locuri de parcare supraterane si 56 de spatii de depozitare, situat pe Calea Giulesti, in zona Institutului Pasteur.

Imobilul face parte din Complexul Rezidential Giulesti Residence, un ansamblu format din 5 blocuri de locuinte, cu un regim de inaltime P+7, construit si vandut in anii trecuti. Distante fata de principalele puncte de interes: 2,9 Km de statia de metrou Crangasi; 5,9 Km de statia de metrou Gara de Nord; 6,8 Km de Piata Victoriei. Zona este bine deservita de mijloace de transport in comun: liniile de autobuz 162, 163 si N110, precum si liniile de tramvai 11 si 44.

Proiectul insumeaza 70 de apartamente, respectiv 42 de apartamente cu doua camere si 28 garsoniere.

Suprafata utila totala este de 4450,13 mp, iar cea construita masoara 5923,36 mp.

Garsonierele sunt prevazute a avea 48 mp construiti.

Apartamentele de doua camere vor avea 72,75 mp construiti sau 85 mp construiti (in doua impartiri diferite).

Locurile de parcare exterioare vor avea 11,50 mp sau 12,50 mp.

Pretul include TVA. 

Regimul TVA se va aplica potrivit Codului Fiscal in vigoare la data adjudecarii.

Informatii legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie, este necesara plata garantiei de participare de 10% din pretul de pornire al licitatiei, cu minim 24 de ore lucratoare inainte de ora de incepere a licitatiei. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.

Conditiile de participare la licitatie si alte detalii privind vanzarea si adjudecarea se regasesc in caietul de sarcini ce poate fi achizitionat de la sediul lichidatorului judiciar sau online contra sumei de 5000 lei +TVA. Contravaloarea caietului de sarcini poate fi achitata in contul IBAN cu nr.  RO53BTRLRONCRT0520972802, deschis la Banca Transilvania, titular cont Sierra Quadrant Filiala Bucuresti S.P.R.L. sau depunere de numerar in contul societatii specificat mai sus.