Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Negociere directa: Teren intravilan arabil situat in com. Nufaru, jud. Tulcea, in suprafata de 142814 mp, destinat dezvoltarii unui proiect imobiliar turistic, pe malul Dunarii

SQIMOB-1026
Negociere directa
Trimite o oferta! (detalii: licitatii.online@sierraquadrant.ro)

O metoda de vanzare in afara sistemului de licitatie online, adresata Utilizatorilor interesati de proprietatea promovata prin anunt care doresc sa oferteze direct un pret si un termen de plata. Mai multe detalii despre conditiile de ofertare in sectiunea Termeni si Conditii.


Informatii

Locatie:
  • Tulcea
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se vinde, prin procedura de negociere directa, teren intravilan arabil, proprietate compusa din 14 loturi invecinate, situat in com. Nufaru, jud. Tulcea, in suprafata de 142814 mp, destinat dezvoltarii unui proiect imobiliar turistic, pe malul Dunarii. Imobilul este situat in zona limitrofa a satului Baltenii de Sus.

Mai multe informatii gasiti in prezentarea PDF, care poate fi descarcata.

Termenul de ofertare: 20 de zile calendaristice de la data aparitiei anuntului de negociere directa in ziar. Data limita 15.09.2021

Orice persoana interesata poate oferta direct pe site sau prin email în termenul indicat în anunt.

În cazul inregistrarii a minim doua oferte în acest interval, Lichidatorul va organiza licitatie inchisa cu ofertantii acceptati. Pentru a fi acceptata oferta trebuie sa îndeplinească condițiile minimale menționate in regulamentul afișat pe site.

Pretul este 1500000 euro + TVA.

Prezentul anunţ constituie şi notificare către creditori, debitor si orice persoană fizică sau juridică interesată în cauză. Relaţii la tel. 0234/510676. E-mail: office.sprl@sierraquadrant.ro


Atașamente

Prezentare proiect (Imobil_Nufaru-_prezentare_proiect_initial.pdf, 5,507 Kb) [Descarcare]

regulament negociere directa (negociere_directa.docx, 18 Kb) [Descarcare]

Publicatie de vanzare (Publicatie_vanzare_Nufaru_august_2021.pdf, 323 Kb) [Descarcare]

Informatii legale

Negocierea directă: procedură de vânzare directă a unui imobil/activ funcțional pentru care creditorii au aprobat o ofertă directă formulată de o persoana fizică sau juridică. În caietul de sarcini sau direct în Oferta Sierra sunt precizate condițiile speciale în care Utilizatorul interesat poate formula o Ofertă directă.

În această procedură Site-ul este utilizat ca metodă de promovare a vânzării directe, fără licitație iar Utilizatorii interesați pot plasa supraoferte.

Ofertă directă: Oferta de cumpărare a unui imobil/activ funcțional, formulată de un Utilizator interesat. Pentru a fi prezentată creditorilor societății în insolvență, oferta trebuie să îndeplinească următoarele condiții de formă și fond:

Produsul să fie identificat conform Ofertei Sierra. 

Oferta să conțină prețul ferm pe care utilizatorul intenționează să-l achite cu menționarea expresă dacă acesta include sau nu tva, și termenul maxim de plată.