Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Loc de parcare 26-lot 103, suprateran, in suprafata de 16,62 mp, situat in Complexul Rezidential Giulesti Residence

SQIMOB-519
Tip licitatie: Simpla online
Licitatia va incepe in

Pret pornire : 22,401.00 Lei
Garantie participare licitatie: 2,240.10 Lei

Acest tip de licitatie se aplica tututor bunurilor cu un Pret de Pornire al Licitatiei de pana la 100000 lei. Plata garantiei de participare la licitatie se face numai cu cardul, incepand cu ora de deschidere a licitatiei si pana la finalul acesteia. Aceste licitatii vor fi deschise, intotdeauna, in zilele de joi, ora 09:00, si se vor inchide in lunea urmatoare , ora 15:00 (valabil in cazul licitatiilor cu frecventa saptamanala). Mai multe detalii despre toate tipurile de licitatii, plata garantiei sau alte informatii de interes, gasiti in sectiunea Intrebari frecvente.
Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.

Informatii

Locatie:
  • Bucuresti
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se ofera spre vanzare Loc de parcare 26-lot 103, in suprafata de 16,62 mp, impreuna cu cota indiviza de 0,40% din partile si dependintele comune ale imobilului bloc si cu o cota de 0,40% din terenul aferent parcarii, respectiv  suprafata de 2,67 mp. Cota indiviza de 0,40% din cota indiviza de teren de 11,32% corespunzatoare suprafetei indivize de 1108,49 mp din suprafata indiviza  de 9792,28 mp-lot7, cu rol de alei, spatii circulatie. Nr. cadastral 8315/5/0;26

Imobilul face parte din Complexul Rezidential Giulesti Residence, un ansamblu format din 5 blocuri de locuinte, cu un regim de inaltime P+7, construit si vandut in anii trecuti. Distante fata de principalele puncte de interes: 2,9 Km de statia de metrou Crangasi; 5,9 Km de statia de metrou Gara de Nord; 6,8 Km de Piata Victoriei. Zona este bine deservita de mijloace de transport in comun: liniile de autobuz 162, 163 si N110, precum si liniile de tramvai 11 si 44.

Pretul include TVA. 

Regimul TVA se va aplica potrivit Codului Fiscal in vigoare la data adjudecarii.


Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.