Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Imobil compus din teren intravilan si constructii amplasate in Valea lui Mihai, Jud. Bihor si bunuri mobile

SQIMOB-1421
1,446,025.00 Lei
 In stoc
Informatii

Locatie:
  • Bihor
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se ofera spre vanzare prin licitatie imobil compus din teren intravilan si constructii amplasate in Jud. Bihor, Valea lui Mihai dar si bunuri mobile constand in echipamente tehnologice.

Imobilul este in suprafata de 16.442 mp  si este înscris în CF 50918 intravilan - categoria de folosință Curți Construcții/Arabil localitatea Valea lui Mihai.

  • Clădiri și construcții speciale: Industriale, de Depozitare, Administrativ. Au destinatia de uscatorie de tutun.

  • Cladirile sunt compuse din: magazii tutun, cladire laborator, hala fermentatie, uscator, grup social, cladire distributie gaze, magazie materiale, sopron din lemn etc.

Echipamentele tehnologice aflate in aceasta locatie apartin debitoarei SC Galaxy Tobacco S.A dars e vand impreuna cu imobilul prezentat mai sus.

Pretul este de 289205 EUR, calculat la cursul euro BNR din data adjudecarii.

Pretul nu include TVA.

Regimul TVA se va aplica potrivit Codului Fiscal in vigoare la data adjudecarii.

Bunurile vor fi vandute adjudecatarilor libere de sarcini.Atașamente

extras (VALEA_LUI_MIHAI_bun.pdf, 113 Kb) [Descarcare]

Informatii legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie, este necesara plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, cu minim 24 de ore lucratoare inainte de ora de incepere a licitatiei. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.

Valoarea caietului de sarcini este de 5000 Lei + TVA si se achita in contul IBAN cu nr.RO80BTRLRONCRT0520972801, deschis pe numele Sierra Quadrant Filiala Bucuresti SPRL.