Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Constructii si teren 14.788mp in sat Birtin, Com. Vadu Crisului, Jud. Bihor

SQIMOB-23
Licitatia va incepe in

Pret pornire : 299,588.00 Lei
Garantie participare licitatie: 29,958.80 Lei

Acestei licitatii I se aplica Termenii si Conditiile Speciale in sensul in care pentru participarea la aceasta licitatie este necesar sa faceti dovada platii garantiei de participare cu minim 24 de ore inainte de inceperea licitatiei.

Pune o întrebare

Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.
Informatii

Locatie:
 • Bihor
Se poate viziona:
 • DA
Descriere

Constructii si teren aferent - în suprafață de 14.788 mp - situat in satul Birtin FN, (vis- à-vis de gara CF Vadu-Crisului), com. Vadu Crisului, jud. Bihor.

 1. Terenul aferent amplasamentului este un teren situat în intravilanul comunei Vadu Crişului, sat Birtin, zona gării CF Vadu Crişului. Localitatea Birtin este situată la cca. 55 km faţă de mun. Oradea, lateral de drumul european E60 (distanţa până la E 60 este de cca 5km).

  Zona este situată la intrare în sat dinspre şosea, la intrare in de perimetrul construit al satului.

  Vecinătăţile imediate sunt formate din proprietăţi (terenuri) cu destinaţie agricolă, precum şi linia CF. Proprietatea este amplasată vis-a-vis de gara CF Vadu-Crişului, peste linia de cale ferata.

     2.  Amplasamentul împrejmuit în cadrul căreia se află parcelele de teren evaluat are o formă neregulata, asimilata cu un poligon neregulat, cu acces din coltul sud - est. 

            Amplasamentul este racordat la următoarele reţele utilitare şi edilitare:

 • -  racord la reţeaua electrică de iluminat şi forţă

 • -  racord la reţeaua de apă

 • -  acoperire GSM bună pentru toate cele trei reţele

    3. Construcţie cu destinaţie serviciu, cu fundaţie din beton, structura de rezistenţă zidărie din cărămidă, închidere şi compartimentare din zidărie din cărămidă Planşeu din beton armat, acoperiş tip terasă circulabilă. Tâmplărie exterioare şi interioare sunt din lemn, cu geamuri simple, zugrăveli interioare şi exterioare sunt simple. Pardoseli ciment.       

        Starea tehnică generală a construcţiei degradată, nivel de finisaj inferior.


  Extrasul de carte funciara prezentat este cu titlu informativ pentru o singura parcela din totalul de 3 parcele.
Atașamente

Extras de carte funciara (Extras_Informare_6690_2.pdf, 132 Kb) [Descarcare]

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului cu minim 24 de ore lucratoare inainte de inceperea licitatiei. Toate detaliile de plata le gasiti in sectiunea Intrebari Frecvente, in categoria Plati. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.