Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Casa de vacanta cu 4 camere, P+M, situata in Judetul Bihor, Localitatea Sinteu

Licitatie clasica, desfasurata la sediul lichidatorului, cu posibilitatea participarii online sau fizic. Sierra Quadrant pune la dispozitia celor interesati o platforma de licitatii prin videoconferinta, in care utilizatorul se poate conecta prin laptop, telefon, tableta, de acasa sau de oriunde. Licitatiile prin videoconferinta se realizeaza prin platforma Cisco Webex, la inalte standarde de securitate.
IMO-615 Tip: Licitatie prin videoconferinta

Licitația va începe în

395,000.00 Lei
05.04.2023, 10:00
05.04.2023, 10:30
19,750.00 Lei
19,750.00 Lei
Termen maxim oferit pentru semnarea antecontractului de vânzare : 14 zile
Termen maxim de eliberare al imobilului : la incasarea integrala
Nu se emite factură fiscală
0
Carmen-Elena Tatu
+4 0726 165 662 - Contact Sierra Quadrant
Tip: Persoană fizică
Pune o întrebare

Descriere

Sierra Quadrant va recomanda sa participati la licitatie prin prezenta fizica sau prin video-conferinta in vederea vanzarii unei proprietati amplasate intr-un ambient deosebit.

Proprietatea este o frumoasa casa de vacanta situata in Localitatea Sinteu, Judetul Bihor.

Imobilul este compus din teren in suprafata de 1.332 mp (444 mp avand destinatia curti constructii si 888 mp faneata) si constructie in suprafata construita la sol de 64 mp, regim de inaltime P+M si constructie anexa in suprafata de 21 mp, avand numar CF 50557 si nr. Cadastral 107, situat in Comuna Sinteu Jud. Bihor.

Constructia este edificata in anul 2005 si se compune din 3 dormitoare, living, chicineta, doua bai, terasa, patio, camera tehnica, curte strabatuta de raul Bistra.

Imobilul dispune de toate utilitatile (apa, gaze, curent, internet, cablu etc.), incalzirea se face cu gaze si centrala termica, iar deschiderea se face la drum asfaltat. 


Imobilul se vinde complet mobilat si utilat asa cum se prezinta in fotografii si poate asigura tot confortul dorit de la o casa de vacanta. Bucătăria e utilată cu mașină de spălat vase, espressor de cafea, aragaz, hotă, frigider. Fiecare cameră este dotată cu smart TV, posturi de streaming, inclusiv Netflix, internet wifi de mare viteză.

Gradina deosebit de generoasa a casei este imprejumuita de verdeata si isi rasfata proprietarii cu plante, copaci ornamentali, gazon si vegetatie matura, oferind astfel un ambient placut de relaxare.

Proprietatea este situata intr-o locatie ideala, cu potential mare si poate fi o oportunitate pentru o investitie comerciala sau caminul unei familii. Casa este situata la numai 400 m de cel mai renumit restaurant slovac al întregii zone, lângă moara de apa si lacul cu păstrăvi.

Pretul este 79000 euro si nu este purtator de TVA intrucat vanzatorul este persoana fizica si prin urmare nu se va emite factura fiscala.

Recomandam vizionarea si achitizitonarea acestei proprietati!

Caracteristici

Locatie
Bihor
Se poate viziona
Da

Istoric licitație

Nici un produs.

Informații legale

Pentru participarea la acest tip de licitatie este necesara plata garantiei de participare la licitatie cu minim 24 de ore lucratoare inainte de ora de incepere a licitatiei. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 10 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.