Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

3 Televizoare LG cu diagonala de 66cm second hand

SQECHP-170
Licitatia va incepe in

Pret pornire : 357.00 Lei
Garantie participare licitatie: 35.70 Lei

Pune o întrebare

Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.
Informatii

Locatie:
  • Bucuresti
Se poate viziona:
  • DA
Stare:
Produs second hand
Descriere

Se ofera spre vanzare 3 televizoare second hand marca LG, cu diagonala de 66 cm, model 26ln450b, an de fabricatie 2013

Produsele sunt in stare buna de functionare, se vad foarte clar si au culori foarte bune.  Unele dintre ele nu mai au telecomanda si/sau cablul de alimentare. 

Televizoarele pot fi utile pentru: cafenele, terase, localuri, fundatii, scoli etc.

Pretul afisat include TVA.

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.