Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Vitrina frigorifica orizontala ventilata second hand

SQDV-126
Tip licitatie: Simpla online
02.12.2021, 09:00
Licitatia se va incheia in:

Pret pornire : 1,914.00 Lei
Nu sunt oferte depuse
Garantie participare licitatie: 191.40 Lei


Acest tip de licitatie se aplica tututor bunurilor cu un Pret de Pornire al Licitatiei de pana la 100000 lei. Plata garantiei de participare la licitatie se face numai cu cardul, incepand cu ora de deschidere a licitatiei si pana la finalul acesteia. Aceste licitatii vor fi deschise, intotdeauna, in zilele de joi, ora 09:00, si se vor inchide in lunea urmatoare , ora 15:00 (valabil in cazul licitatiilor cu frecventa saptamanala). Mai multe detalii despre toate tipurile de licitatii, plata garantiei sau alte informatii de interes, gasiti in sectiunea Intrebari frecvente.

Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.


Informatii

Locatie:
  • Bucuresti
Se poate viziona:
  • DA
Stare:
Produs second hand
Descriere

Se ofera spre vanzare o vitrina frigorifica orizontala ventilata second hand, functionala.

Vitrina este confectionata din panouri de sticla si profil aluminiu, blatul este din inox iar culoarea rosu aluminiu.

Are dimensiunile de 150 X 120 X 87, tipul de incastrare Standard, utilizare: universala, tip: fixa, tensiuni alimentare: 220V, nivel zgomot: 45dB, volum net notal: 150l.

Vitrina este ideala pentru magazine atat mari cat si mici, ideala pentru depozitarea de legume, fructe, produse alimentare, lichide, etc.

Pretul afisat include TVA.

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.