Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Set constructie Sluban Town Business Street (diferite modele) - 19 bucati

SQDV-1263
Tip licitatie: Simpla online
19.05.2022, 09:00
Licitatia va incepe in

Pret pornire : 171.00 Lei
Garantie participare licitatie: 17.10 Lei

Acest tip de licitatie se aplica tututor bunurilor cu un Pret de Pornire al Licitatiei de pana la 100000 lei. Plata garantiei de participare la licitatie se face numai cu cardul, incepand cu ora de deschidere a licitatiei si pana la finalul acesteia. Aceste licitatii vor fi deschise, intotdeauna, in zilele de joi, ora 09:00, si se vor inchide in lunea urmatoare , ora 15:00 (valabil in cazul licitatiilor cu frecventa saptamanala). Mai multe detalii despre toate tipurile de licitatii, plata garantiei sau alte informatii de interes, gasiti in sectiunea Intrebari frecvente.

Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.


Informatii

Locatie:
  • Bucuresti
Se poate viziona:
  • DA
Stare:
Produs nou, sigilat
Descriere

Setul de constructie stimuleaza imaginatia, inteligenta si creativitatea copiilor. Avantajul Sluban este ca acestea sunt compatibile cu alte mari branduri de jucarii de constructie. Nu este nevoie sa va faceti griji ca elementele Sluban nu se va potrivi pe alte jucarii de constructie.


Town Business Street B0568

Numar seturi de vanzare: 18

Continut cutie: 167 piese


Town Business Street B0570

Numar seturi de vanzare: 1

Continut cutie: 149 piese


Recomandat copiilor cu varsta peste 4 ani.

AVERTISMENT! Setul contine piese mici ce pot fi inghitite de copii, nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani.

Ambalajele produselor pot fi usor deteriorate, patate sau decolorate.

Pretul include TVA.

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.