Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Peste-clovn zburator cu telecomanda - 100 bucati

SQDV-901
1,414.00 Lei
PRODUS VANDUT
Informatii

Locatie:
  • Bucuresti
Se poate viziona:
  • DA
Stare:
Produs nou, sigilat
Oferte

Ofertant Oferte Data
Mar******     Castigator 1,414.00 Lei 22.11.2021, 13:31:18
Descriere

Se ofera spre vanzare 100 Pesti-clovn zburatori, cu telecomanda.

Peste zburator cu telecomanda - Air Swimmer Va punem la dispozitie Air Swimmer, peste zburator cu telecomanda, balon in forma de peste pentru distractia si satisfactia copiilor dumneavoastra si nu numai. Pestele zburator Air Swimmer, dispune de o telecomanda wireless ce ajuta la controlarea de la distanta a acestuia. Pestele zburator Air Swimmer, functioneaza pe baza a 4 baterii tip AAA. Telecomanda functioneaza pe baza bateriei de tip 9V. Controlul radio functioneaza pe o raza de pana la 15-20 metri, pe frecventa 27 sau 40MHz, iar semnalul poate trece chiar si prin ziduri. Specificatii Peste zburator - Air Swimmer:

-Balonul se umfla cu heliu 

-Control: Infrarosu 

-Functiile de control: urcat, coborat, miscat la 360 de grade 

-Distanta telecomanda: 15m 

-Lungime: 145 cm 

-Inaltime: 86 cm -Model: Pestisorul Nemo

Ambalajele produselor pot fi usor deteriorate, patate sau decolorate.

Pretul include TVA.

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.