Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Figurina Flying Heroes Testoasele Ninja (20 bucati)

SQDV-1076
Tip licitatie: Simpla online
02.12.2021, 12:54
Licitatia va incepe in

Pret pornire : 187.00 Lei
Garantie participare licitatie: 18.70 Lei

Acest tip de licitatie se aplica tututor bunurilor cu un Pret de Pornire al Licitatiei de pana la 100000 lei. Plata garantiei de participare la licitatie se face numai cu cardul, incepand cu ora de deschidere a licitatiei si pana la finalul acesteia. Aceste licitatii vor fi deschise, intotdeauna, in zilele de joi, ora 09:00, si se vor inchide in lunea urmatoare , ora 15:00 (valabil in cazul licitatiilor cu frecventa saptamanala). Mai multe detalii despre toate tipurile de licitatii, plata garantiei sau alte informatii de interes, gasiti in sectiunea Intrebari frecvente.

Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.


Informatii

Locatie:
  • Bucuresti
Se poate viziona:
  • DA
Stare:
Produs nou, sigilat
Descriere

Se ofera spre vanzare 20 figurine Flying Heroes Testoasele Ninja.

Caracteristici produs:

Super eroul tau preferat este aici si poate zbura!

Figurina Flying Hero Testoastele Ninja vine insotita de un pistol propulsor cu fir, care il va ajuta pe super-erou sa zboare in actiune! Trage de maner si priveste cum zboara!

Pentru a avea un zbor de succes: tine pistolul lansator cu eroul in sus si mana intinsa. 

NU indrepta spre tine sau spre alte persoane sau animale! A se utiliza cu grija, a nu se trage excesiv cu putere sau viteza. Instructiuni de siguranta: 

1. A nu se indrepta spre oameni, animale sau obiecte fragile; 

2. A nu se indrepta spre ochi sau fata; 

3. Utilizarea doar in exterior; 

4. Tineti pistolul lansator cu mana intinsa, departe de fata si ochi, cu eroul indreptat in sus; 

5. Dupa lansare se permite revenirea adecvata a pistolului la pozitia originala; 

6. A nu se utiliza in cazul in care figurina super-erou este defecta; 

7. Figurina Flying Hero este produs special doar in scopul specificat de catre producator. 

 Nu contine baterii!

Varsta recomandata: +4 ani. 

Ambalajele produselor pot fi usor deteriorate, patate sau decolorate.

Pretul include TVA.

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.