Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

5 Suporturi TV metalice (produse noi, nefolosite)

SQDV-165
Licitatia va incepe in

Pret pornire : 171.00 Lei
Garantie participare licitatie: 17.10 Lei

Pune o întrebare

Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.
Informatii

Locatie:
  • Bucuresti
Se poate viziona:
  • DA
Stare:
Produs nou, sigilat
Descriere

Se ofera spre vanzare 5 suporturi TV metalice noi (nefolosite), diferite dimensiuni si marci.

Suporturile sunt Hama, Mural, Berkal si Hansa. Acestea sunt metalice, cu dimensiuni cuprinse intre 37'' si 56'' si pot sustine o greutate de pana la 45kg.

Sistemul Easy-Fix asigura orientarea simpla si continua a aparatului TV, profilul plat face posibila amenajarea moderna si restransa a spatiului locuibil. De asemenea, suporturile sunt compatibile pentru dimensiuni mai mari de ecran, unde specificatiile lor sunt conforme cu montura.

Toate produsele sunt noi, in ambalaj.

Pretul afisat include TVA.

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.