Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Casti cu microfon marca Expert Digital - 325 bucati

Informatii

Locatie:
  • Bucuresti
Se poate viziona:
  • DA
Stare:
Produs nou, sigilat
Descriere

Se ofera spre vanzare 325 de casti cu microfon Expert Digital MJ403/404MV, noi, in ambalaj, ideale pentru o conectare rapida la calculator.

Bratul flexibil al microfonului permite o pozitionare placuta si optima; Tip: Call center; Tehnologie: Cu fir; Frecventa de raspuns (Hz):20 - 20000; Conectare:Jack 3.5 mm; Diametru difuzor (mm):27; Utilizare: Chat PC; Impedanta: 32 Ohm; Microfon; Lungime cablu (m):1.7; Sensibilitate: 110 dB; Culoare: Negru.

Produsele sunt ideale atat pentru locuinta, biroul de lucru pentru adulti sau copii, internet caffe, jocuri PC, etc.

Pretul afisat include TVA.

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.