Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

272 Camasi barbatesti diferite culori si marimi ( produse noi, nefolosite)

SQDV-166
Licitatia va incepe in

Pret pornire : 4,080.00 Lei
Garantie participare licitatie: 408.00 Lei

Pune o întrebare

Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.
Informatii

Locatie:
  • Bucuresti
Se poate viziona:
  • DA
Stare:
Produs nou, desigilat
Descriere

Se ofera spre vanzare 272 de camasi barbatesti, de diferite marimi si culori, noi.

Camasile au marimea cuprinsa intre 37 -51 si vin insotite de cravata sau papion.

Acestea au un stil atat casual cat si office sau chiar de ceremonie, croiala standard - linie clasica ce ofera libertate de miscare iar sistemul de inchidere este cu nasturi. Unele camasi sunt uni sau in carouri.


Pretul include TVA.

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.