Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

20 Scaune din plastic second hand

SQDV-130
Licitatia se va incheia in:

Pret pornire : 190.00 Lei
Nu sunt oferte depuse
Garantie participare licitatie: 19.00 Lei


Pune o întrebare

Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.
Informatii

Locatie:
  • Bucuresti
Se poate viziona:
  • DA
Stare:
Produs second hand
Descriere

Se ofera spre vanzare 20 de scaune din plastic second hand. Produsele sunt in stare buna de utilizare si sunt ideale pentru spatiul exterior respectiv, terase, localuri si diferite evenimente.

Material structura: metal

Spatar: Da

Greutate (kg): 2.77

Lungime (cm): 58

Latime (cm): 45

Inaltime (cm): 80

Tip scaun: fix

Culoare: portocaliu

Material sezut: plastic

Utilizare: interior/exterior

Pretul include TVA.

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.