Atentie Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentru utilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Seat Cordoba cu nr de inmatriculare BC-34-KAT, an fabricatie 2006

SQAUT-513
Tip licitatie: Simpla online
Licitatia se va incheia in:

Pret pornire : 3,927.00 Lei
Nu sunt oferte depuse
Garantie participare licitatie: 392.70 Lei


Acest tip de licitatie se aplica tututor bunurilor cu un Pret de Pornire al Licitatiei de pana la 100000 lei. Plata garantiei de participare la licitatie se face numai cu cardul, incepand cu ora de deschidere a licitatiei si pana la finalul acesteia. Aceste licitatii vor fi deschise, intotdeauna, in zilele de joi, ora 09:00, si se vor inchide in lunea urmatoare , ora 15:00 (valabil in cazul licitatiilor cu frecventa saptamanala). Mai multe detalii despre toate tipurile de licitatii, plata garantiei sau alte informatii de interes, gasiti in sectiunea Intrebari frecvente.

Pune o întrebare

Va recomandam sa apasati din cand in cand butonul refresh al browser-ului dvs pentru a vedea daca oferta dvs a fost sau nu supralicitata, in special in ultimele 5 minute ale licitatiei.
Informatii

Locatie:
  • Bacau
Se poate viziona:
  • DA
Descriere

Se ofera spre vanzare un Seat Cordoba, cu nr de inmatriculare BC-34-KAT, cu urmatoarele caracteristici tehnice:

Caroserie: berlina

Numarul de identificare: VSSZZZ6LZ6R091313

Nr locuri: 5

Capacitate cilindrica: 1390 cmc

Putere maxima KW: 55/5000

Combustibil: benzina

Tractiune: fata

Culoare: gri

Dotari: instalatie GPL

Alte informatii: Bun exploatat intens de la achizitie si cu mai multi soferi. In prezent neexploatat si depozitat necorespunzator.

Pretul include TVA-ul.

Pentru informatii referitoare la starea masinii si/sau vizionarea acesteia, va rugam sa sunati la numarul de telefon: 0234/510624


Atașamente

Carte de identitate (Carte_identitate_BC-34-KAT.pdf, 1,164 Kb) [Descarcare]

Informatii legale

Va invitam sa faceti plata garantiei de participare la licitatie de 10% din valoarea produsului, plasand o oferta, dupa deschiderea licitatiei. Veti fi directionat in pagina de plata, unde veti introduce datele cardului dvs de plata. Garantia va fi considerata parte din pret in cazul in care veti fi declarat adjudecatar al licitatiei sau vi se va returna in termen maxim de 15 zile de la incheierea prezentei licitatii, in situatia in care nu veti fi declarat adjudecatar, conform Regulamentului de Vanzare, precum si conform Termenilor si Conditiilor Speciale.